top of page

Trends

Public·26 members

Весняні футболки в окремій категорії

Зараз переглядаю варіанти одягу на весну і хочу знайти саме футболки для цього періоду. Не дуже зручно шукати їх серед усіх моделей, коли цікавить сезонна категорія. Хотілося б одразу перейти до розділу, де зібрані варіанти для весни. Для мене важливо бачити різні фасони в межах однієї сторінки, щоб порівняти довжину та посадку. Також звертаю увагу на трикотажні моделі, бо вони підходять для міжсезоння. Фото кожної позиції мають значення, адже без них складно оцінити загальний вигляд виробу. Якщо хтось уже переглядав окрему сторінку з такими моделями, підкажіть, де це зробити зручно.

20 Views
Madina Tarin
Madina Tarin
18 hours ago

Я нещодавно переглядала розділ, де представлені весняні футболки, і мені було зручно, що всі моделі зібрані в межах однієї підкатегорії. На сторінці можна побачити різні фасони та довжину виробів. Також представлені трикотажні варіанти, які можна порівняти між собою. Кожна футболка має фото, тому легко оцінити вигляд ще до переходу в детальну картку товару. Я змогла спокійно переглянути весь перелік без необхідності відкривати інші категорії. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. У підсумку вибір став більш впорядкованим і послідовним.

© icönik 2026. All rights reserved

• Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
bottom of page